“Διαταραχή του να τρως Υγιεινά”

Στιγματίζοντας την Υγεία, Ο Πόλεμος Εναντίον των “Τρελών της Υγιεινής Διατροφής”   “Διαταραχή του να τρως Υγιεινά”, ναι καλά το διαβάσατε !!!

Στην ακόρεστη μανία τους να δημιουργήσουν ένα ψυχικό πρόβλημα η σύνδρομο μέσα από κάθε ανθρώπινο φαινόμενο και δραστηριότητα, η Ψυχιατρική Βιομηχανία κατασκεύασε την πιο γελοία νευρική διαταραχή “orthorexia nervosa” στα Λατινικά, που μεταφράζεται σε “Διαταραχή του να τρως Υγιεινά”.

Το όνομα το έδωσε ο Dr  Steven Bratman το 1997 και δεν μας ενημέρωσαν αν ο εν λόγω ντόκτορ είναι ή δεν είναι ψυχικά διαταραγμένος !

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, εάν τοποθετείται την προσοχή σας στο να τρώτε υγιεινές τροφές είστε ψυχικώς διαταραγμένοι και χρειάζεστε θεραπεία με ψυχοφάρμακα. Η θεωρία είναι οτι η εμμονή με την υγιεινή διατροφή είναι σημάδι σοβαρής. Ψυχολογικής διαταραχής ! Μάλιστα !!!

Τα λαμόγια δώσανε λατινικό όνομα για να ακούγεται επιστημονικά σαν αρρώστια. Έτσι δίνουν στην Φάρμακο – βιομηχανία τα μέσα να κρατούν τους ανθρώπους, αδύναμους, άρρωστους και με τον φόβο της ψυχολογικής διαταραχής. Η  The Guardian συνεχίζει με διάφορες ψυχό-βλακείες, έτσι σύμφωνα με αυτούς, όποιος αποφεύγει τα χημικά, τα κορεσμένα λίπη, την ζάχαρη και οτιδήποτε τεχνητό είναι υποψήφιος ψυχικά άρρωστος.

599

Δηλ. όποιος επιλέγει αντίθετα σε όλη την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου που του κάνουν,  την υγιεινή ζωή, είναι ψυχικά άρρωστος !!!!

Μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε!

… έχουν βγάλει και βιβλίο, για να πείσουν εμάς τους υγιείς πως για να είμαστε ψυχικά υγιείς πρέπει να είμαστε άρρωστοι

childhood-obesity
Αναρτήθηκε από
Πηγή: terrapapers.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s