Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ…

Επιμέλεια άρθρου Vagedim

«Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) προωθήθηκαν για πρώτη φορά στην αγορά από τις κυβερνήσεις που εργάζονται με τη βιομηχανία της βιοτεχνολογίας.

Το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου είχε φράξει αποτελεσματικά τη χρήση τους σε όλα τα είδη φαγητού που σερβίρονται σε κυβερνητικούς αξιωματούχους στα εστιατόρια της βουλής, σύμφωνα με νέες εκθέσεις.
Αυτό, παρά το γεγονός ότι οι εξέχοντες αιρετοί στο Ηνωμένο Βασίλειο πλέον πιέζουν για τα ΓΤΟ σε ένα κοινό που είναι σε μεγάλο βαθμό σε αντίθεση με αυτούς, και ουσιαστικά λάμπει η υποκρισία τους σε σχέση με το ζήτημα των ΓΤΟ.
Η είδηση της απαγόρευσης του Κοινοβουλίου σχετικά με τους ΓΤΟ στα δικά τους εστιατόρια έρχεται εν μέσω της προμήθειας μιας μαζικής προπαγάνδας υπέρ των ΓΤΟ που καθοδηγείται από το ίδιο το Κοινοβούλιο εις βάρος των συμφερόντων του λαού του.
Οι προγραμματιστές της βιομηχανίας βιοτεχνολογιών, όπως ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος των Συντηρητικών Owen Paterson, που πραγματικά υποστηρίζει ότι τα ΓΤΟ είναι πιο ασφαλή από ό, τι τα μη-ΓΤΟ, και αυτή τη στιγμή πιέζει για αποδοχή των ΓΤΟ στη χώρα του, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν τρώει ΓΤΟ.
Πηγή: atheatignosi
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s