Τριήμερο Σεμινάριο Υγείας από τον Dr Μουρούτη

Ο μη κερδοσκοπικός αστικός συνεταιρισμός «Θαλεῖν» και ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Νέα Ζωή», διοργανώνουν 3ήμερο Σεμινάριο Υγείας με ομιλητή τον Δρ. Κωνσταντίνο Μουρούτη, Φυσίατρο, Νευροεπιστήμων MD, PhD, ScD (Med), Διευθυντή του Ινστιτούτου Νέα Ζωή, Διδάκτωρ Προληπτικής Ιατρικής.
Ο τόπος διεξαγωγής είναι το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, Πατριάρχου Ιωακείμ 4, δίπλα από το Κ.Ε.Π., πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Ν.Ιωνίας.
(Χάρτης: http://goo.gl/maps/mdvl8)

Αφισα-1

Ο Dr. Μουρούτης Κων/νος είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Νέα Ζωή το οποίο είναι ένα μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο / Οργανισμός που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών των μελών του με επιστημονικό, εκπαιδευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα. Βασικός σκοπός του είναι να φέρει κοντά γιατρούς, επιστήμονες από διάφορα πεδία και τομείς και απλούς ανθρώπους σε μια διεπιστημονική συνεργασία, σε μια προσπάθεια να προάγουν την υγεία, την ευεξία, την έρευνα, την έγκαιρη πρόληψη ασθενειών και εκφυλιστικών νόσων αλλά και την ενημέρωση και διάδοση γνώσης για θέματα πρόληψης, διατροφής και υγείας.

Σύντομο βιογραφικό:
Γεννήθηκε το 1969 στην Βέροια. Την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση του ολοκλήρωσε στη Κατερίνη καθώς επίσης και κύκλo σπουδών στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, αποκτώντας Proficiency level.

Ο Kωνσταντίνoς Μουρούτης είναι Φυσίατρος με περαιτέρω κατάρτιση στις Νευροεπιστήμες (Master’s Degree) και περαιτέρω εκπαίδευση στις Κυτταρικές & Μοριακές Βιοεπιστήμες (Doctor of Philosophy), στην Γερμανία και το 2010 ολοκληρώσε τις σπουδές του και στον χώρο της Θεολογίας.

Eπιστρέφοντας από την Γερμανία με την σύζυγό του το 2005, η οποία είναι νοσηλεύτρια, με εκπαίδευση στην παιδοψυχολογία και σύμβουλος υγείας, ανέλαβε την διεύθυνση ενός κοινωφελούς οργανισμού στην Ελλάδα και ταυτόχρονα ηγείται στο Ελληνικό τμήμα του Ινστιτούτου Νέας Ζωής(ΕΙΝΖ).

Συνεργάζεται και διδάσκει σε διάφορα Πανεπιστήμια και ιδιωτικές σχολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως προσκεκλημένος επιστήμονας .

Το πρόγραμμα υγείας N.E.W.S.T.A.R.T (Καινούργια Αρχή), το οποίο εισηγείται, έχει χαρίσει υγεία & ευεξία σε αρκετούς ανθρώπους στην Υδρόγειο. O Dr. Μουρούτης είναι συχνά προσκεκλημένος σε ραδιοφωνικές & τηλεοπτικές εκπομπές, φέρνοντας κοντά στους ανθρώπους τα καλά νέα της υγείας.

Είναι μέλος σε αρκετούς Ελληνικούς & διεθνείς επιστημονικούς οργανισμούς , συμμετάσχοντας άμεσα ή έμμεσα σε έρευνα, μελέτη και προώθηση της υγείας και ευέξιας των ανθρώπων.

Ο Dr. Μoυρούτης είναι άτομο με αρκετά ανεπτυγμένες ευαισθησίες σε σχέση με το «ευ ζήν» των συνανθpώπων του. Για τον λόγo αυτό παρουσιάζει σειρά oμιλιών και σεμιναρίων με θέματα υγείας, φέρνοντας την σύγχρονη Ιατρική κοντά στον απλό άνθρωπο, εξηγώντας τις αιτίες που διέπουν στην εμφάνιση διαφόρων νόσων καθώς επίσης και την οδό προς την ίαση και τη θεραπεία τους.

Διδάσκει Προληπτική Υγεία στο Natural Health Science College στην Αθήνα, και από το 2007 εώς το 2010 ήταν προσκεκλημένος Λέκτορας & ομιλητής στο Ευρωπαίκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις Επιστήμες Υγείας & Νευροεπιστήμες.
 

O Dr. Μουρούτης είναι μέλος των κάτωθι Οργανισμών:

1) Παγκόσμια Υπηρεσία Υγείας (World Health Services)

2) Διεθνής Eπιστημoνική Επιτροπή (Scientific Advisory Board)

3) Διεθνής Επιτροπή για Εντιμότητα στην Iατρική ( International Association for Honesty Ιn Medicine).

4) Ιατροί για Διεθνή Ζωή (Doctors For Life International).

5) Ερευνητική Κοινωνία για ΨυχoNευpo Aνoσιολoγία (Research Society for PsychoΝeuroImmunology).

6) Διεθνής Οργανισμός για Ερευνα στον Εγκέφαλο (InternationalAssociationforBrainResearsh)

7) Διεθνές Forum για την Σχιζοφρένεια & Alzheimer’s (International Forum for Schizophrenia Alzheimer’s)

8) Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία

9) Γιατροί του Κόσμου

10) Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος ( World Medical Association)

11)Βρετανική Ακαδημία για Κυτταρική Βιολογία (British Society for Cell Biology)

12) Αμερικανική Κοινωνία για Εξέλιξη της Επιστήμης (American Association for Advancement in Science)

Προσκληση

Πηγή: thalein.gr

Δείτε σχετικά άρθρα με τον Dr Μουρούτη:

Σεμινάρια Υγείας από τον Δρ. Κ. Μουρούτη [βίντεο]

“Μάνα εκ του Μαστού” Δρ. Μουρούτης

Τεχνητές επιδημίες & «Γ-ρύποι» των χοίρων

Καρκίνος του μαστού και η «επέμβαση Angelina Jolie”

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s